Kevätleiri 2019: Kuulen vuorien kutsun

Toiselle ajopäivälle tilattu opastettu lenkki ”kuumimpiin nousuihin” ei jättänyt leirityksen mäkimiehiä kylmäksi. Tilaus oli 120 km ja 2000 nousumetriä, lopullinen toteuma 124 km ja 1950 nousumetriä.

Lenkki käynnistyi jälleen Cafe Ciclistan Darrenin johdolla kohti sisämaata, ensimmäisenä etappina 6,5 km mittainen ja noin 5% nouseva, ammattilaistenkin testinousuna suosima Coll de Rattes. Jo ennen Rattesia päästiin avaamaan kaasua, kun Pedreguerin kylän jälkeen ajettiin hieman lyhyempi ja loivempi (5 km / 4%) Llosa de Camachon nousu reippaammin.

Rattesin päällä taakse jäi Fontillesin laakso ja matka jatkui kohti Tàrbenan kylää.

Lounastauko pidettiin Castell de Castellsissa kun nousumetreistä oli keräilty suunnilleen puolet. Matka jatkui kohti pohjoista, ja lopulta koko päivän puhallellut luoteistuuli alkoi kääntyä myötäiseksi.

Loppumatkaan ei enää mahtunut isoja nousuja, vaan metrit kertyivät hiljakseen sieltä täältä.

Lenkin loppuosalla päästiin myös nauttimaan uskomattoman rauhallisista ja kauniista laskuosuuksista palatessamme yli 500 metristä lähemmäs merenpintaa.

Muut leiriläiset ajoivat 74 kilometrin tasamaalenkin luoteen suuntaan. ”Vain” 560 nousumetriä ja hyvät suklaakakut paluumatkalla Cafe Ciclistalla.

Huomenna mäkimiehillä on haaveissa Cumbre del Solin lyhyt mutta keskijyrkkyydeltään lähes 10% nousu, joka kuuluu myös tämän vuoden Espanjan ympäriajon reittiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close