Kevätleiri 2019: Final countdown

Viimeisenä ajopäivänä Jukka & Henrik kävivät hakemassa revanssin Coll de Rattesin rinteestä, ajamalla kuntotestimäisenä vetona 20 minuutin mäen kaasu auki. Ensituntuma mäkeen otettiin jo tiistaina Cafe Ciclistan Darren Wareeingin opastamana, jonka mukaan ammattilais- ja puoliammattilaistallien ajajille 20 minuutin alittaminen on vähimmäisvaatimus, alle 19 min on hyvä ja alle 18 min on erinomainen suoritus. Tiistaina ensipuraisulla noustiin noin 20 minuuttiin pitkän lenkin alkupuolella.

Vaikka nousua lähestyessä jalka oli melko ajaneen tuntuinen, leiri osoitti tehneen tehtävänsä. Nousun ensimmäinen puolikas ajettiin reilusti kynnyksen yläpuolella. Kun loppuosallakaan ei ollut syytä löysätä, ajat painuivat alle 19 minuutin!

Hyvästä suorituksesta palkaksi Cafe Ciclistan kehuttu suklaakakku. Ei hassumpaa.

Leirin päätöslenkin mitaksi tuli 68 kilometriä ja 864 nousumetriä. Muut leiriläiset ottivat viimeisen päivän hieman rennommin ja pysyttelivät rannan tuntumassa, joko pyöräillen Moreiran suuntaan tai kulttuurihistoriaan tutustuen.


Tästä leiristä ei jää huomiselle enää mitään uutiskynnystä ylittävää seurueen paluumatkustaessa toivon mukaan inhimillisen keväisiin olosuhteisiin kotimaahan. Denia jätti kaikessa komeudessaan lähtemättömän vaikutelman, ja toivon mukaan saman konseptin leiri uusitaan ensi vuonna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close