LrPy kevätleiri, 2. päivä: Kesä tulee sittenkin

Leirin toisena päivänä keskityttiin ydinbisnekseen, eli pyöräilyyn. Aamupalan jälkeen aamu alkoi sarastaa huomattavasti miellyttävämmin kuin vuorokautta aikaisemmin, vaikka lämpötila oli lähes samoissa lukemissa. Ennen lähtöjä Janne Aumakallio lämmitteli pyöräilijöiden työtä tekevät ja työtä tukevat lihakset hotelli Lappeen edustalla.

Lämmittelyn jälkeen joukko jakautui jälleen osaamis- ja kuntotasojen mukaisesti kolmeen ryhmään. Kokeneemmille oli suunniteltu reilu satasen lenkki, ja muut ajoivat jonkin verran vähemmän.

Tällä kertaa pitkä lenkki ajettiin kahdeksikkona ensin Vainikkalan ja sitten Taipalsaaren suuntaan.

Kouvolalaiset lähtivät jälleen kokeneempien ryhmään, joka jakautui tauon jälkeen loppuosan hieman rauhallisemmin ja reippaammin ajavaan ryhmään. Lenkin pituus oli lähes sama, sillä ryhmät palasivat Lappeelle saunomaan 101 ja 106 kilometrin matkoilta.

Leiri tarjosi hyvät puitteet maantiepyöräilyyn verrattain isossa ryhmässä, mahdollisuuden tavata ja vaihtaa ajatuksia muiden harrastajien kanssa sekä tietysti ryhmäajamisen ja muun ajotekniikan harjoittelumahdollisuuden aloittelijoille. Lappeenrannan Pyöräilijöiden järjestäessä samanlaisen leirin ensi vuonna, Kouvolan Pyöräilijät osallistuu ja mahdollisesti ottaa vastuulleen hieman järjestelyvastuuta jos leiri päätetään järjestää Pohjois-Kymenlaaksossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close