Seuran syyskokous 10.10.

Kouvolan Pyöräilijöiden syyskokous 2020 järjestetään perinteiseen tyyliin koko iltapäivän tapahtumana 10.10.2020. Tukikohtana toimii kokous- ja saunatila Puistola (Puistolantien 1-3, Koria).

Aikataulu:

  • Hiekkatielenkki cyclocross- ja maastopyörillä klo 13.00-15.30 
  • Saunominen ja seuran tarjoama ruokailu klo 15.30
  • Syyskokous klo 17.00 (kahvitus alkaa).

Päivän ohjelmaan voi osallistua haluamassaan laajuudessa. Ennen varsinaisen kokouksen alkua nautitaan mitalikahvit kauden 2020 ISM-mitalien kunniaksi. Ruokailua varten halutaan ilmoittautumiset 3.10. mennessä Hannalle (hanna.konttinen@hotmail.com).

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  1.     Kokouksen avaus
  2.     Kokouksen järjestäytyminen
  3.     Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4.     Kauden 2021:

o   urheilumuodot

o   toimintasuunnitelma

o   talousarvio

o   seuraavien vuosien yleissuunnitelma

o   puheenjohtajan valinta

o   hallitusten jäsenten valinta

o   toiminnantarkastajien valinta

o   jäsenmaksujen suuruus ja kulukorvaussäännöt

o   seuran edustajavalinta SP:n sekä muiden yhteistyötahojen kokouksiin

  1.     Muut asiat

 

Seuran hallituksessa on erovuorossa olevia jäseniä, joten jos sinua kiinnostaa olla vaikuttamassa seuran toimintaan ja sen kehittämiseen, ole rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin. Lisäksi hallitus etsii harrastepyöräilyn organisoinnista kiinnostunutta “harrastekoordinaattoria”, joka saa vapaat kädet matalan kynnyksen harrastepyöräilyn kehittämiseen osana seuran toimintaa. 

Lyhyesti seuran hallituksen toiminnasta ja odotuksista uusille hallituksen jäsenille:

Tulevaisuuden näkymässä seuran varainhankintatoiminnan ennustetaan kuihtuvan selvästi, koska Kouvolan Kuntotalon tanssitoiminta lienee loppusuoralla. Erityisesti viime talvikausi oli hankala ja loppui keväällä suunniteltua aikaisemmin, mutta tulevaa syyskautta yritetään käynnistää lokakuun alussa. Kun varainhankintatoiminta kuihtuu, seuran täytyy aktivoitua varsinaisessa toiminnassaan ja järjestää jälleen kansallisen tason kilpailuja tai muita rahallisesti tuottavia tapahtumia, mikäli nykyiset jäsenedut halutaan säilyttää. Nyt hallitukseen liittyessään pääsee vaikuttamaan merkittävällä tavalla seuran profiloitumiseen kilpailu- ja tapahtumajärjestäjänä tulevina vuosina. Olemme kuitenkin omien resurssiemme suhteen realisteja, ja toteutamme lähtökohtaisesti ainoastaan sellaisia tapahtumia joihin tiedämme omien (sekä henkilö- että seurakohtaisten) resurssien riittävän. Uuden hallituksen jäsenen niskaan ei siis kaadeta raskasta vastuuta, mutta hallitus kaipaa uusia näkökulmia toiminnan suuntaamiseksi.

Tänä vuonna otimme seuran hallituksen kesken käyttöön etäkokoukset muun maailman esimerkkiä noudattaen, ja samaa tullaan jatkamaan tulevaisuudessa. Hallituksen etäkokoustaminen tuo sekä aika- että kustannussäästöä. Hallituksen kokouksia on järjestetty parin kuukauden välein, tyypillisesti kaksi valmistelukokousta ennen seuran kevät- ja syyskokouksia ja talvella sekä kesällä yhdet kokoukset ajankohtaisten aiheiden käsittelemiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close