Kevätkokous 2021 järjestetty 17.4.

Kouvolan Pyöräilijöiden kevätkokous 2021 järjestettiin edellisvuosia pienimuotoisemmin Porukkatalon kokoustila Voimassa 17.4. klo 12:00-12:50. Vallitsevista COVID19-rajoituksista johtuen kokoukseen mahdollistettiin etäosallistuminen paikan päältä osallistumisen lisäksi.

Kokoukseen osallistui tarvittava määrä seuran jäseniä sekä seuran hallitus kokonaisuudessaan läsnä olevina tai etäyhteydellä. Kokouksen asioina käsiteltiin sääntömääräisesti seuran Toimintakertomus, Tilinpäätös ja Toiminnantarkastajien lausunto kaudelta 2020, jotka hyväksyttiin ilman muutoksia asiakirjoihin ja istuvalle hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Keskustelussa tilinpäätöksestä hallitus toi esille, että seuran tulos vuodelta 2020 päätyi huomattavan tasapainoiseksi ja tuloksesta tulee huomioida mm:

  • Tanssitoimikunnan varainkeruutoiminnan loppuminen kokonaan vuoden 2020 aikana, johon liittyen 2020 aikana tilitettiin vielä 2019 toiminnan tuottoja eikä tilinpäätös sellaisenaan edusta pelkkää vuoden 2020 tanssitoimintaa
  • seuran junioritoimintaan haettu ja vuodelle 2020 myönnetty avustus jäi käyttämättä junioritoiminnan peruuntumisen vuoksi ja käytetään aikaisemman suunnitelman mukaisesti vuoden 2021 aikana, eli se lisäsi vuoden 2020 tuottoa ja tulee lisäämään vuoden 2021 kuluja
  • ulkomaan leirityskulut, jotka jäivät katteettomiksi COVID19-rajoitteiden peruuttaessa leiritysmahdollisuudet (leirityskuluja ei lähtökohtaisesti synny jatkossa, mikäli leirityksiä ei tueta).

Seuran hallitus on jo reagoinut muutokseen varainkeruurakenteessa Toimintasuunnitelmassa & talousarviossa kaudelle 2021. Lisämuutokset kulurakenteissa ovat todennäköisesti tarpeen kaudelle 2022, jotta seuran talous saadaan pysymään kohtalaisesti tasapainossa. Ensisijaisesti seuran hallitus haluaa säilyttää jäsenmaksut nykyisellä tasolla ja mahdollistaa jäsenille edullisen osallistumisen pyöräilytapahtumiin sekä -kilpailuihin. Varainkeruutoiminnan tuoton vähenemisestä johtuen muita jäsenetuja joudutaan todennäköisesti leikkaamaan. Ensimmäisenä tarkastelukohteena on Kuntokeskus Ykkösen kuntosaliedun rajoittaminen kaudelle 2022.

Seuran hallitus arvioi, että järjestämällä suunnitellut kilpailut ja tapahtumat tilikausi 2021 saadaan toteutettua jotakuinkin taloudellisesti tasapainoisena. Jäsenetujen säilyttäminen nykyisellä tai siitä hieman rajoitetulla tasolla edellyttää kuitenkin jäsenistöltä osallistumista tapahtumien ja kilpailuiden talkootehtäviin. Järjestettävät tapahtumat ovat valikoitu siten ettei talkoolaisten tarve kohoa missään tapahtumassa merkittävän suureksi, mutta siitä huolimatta hallitus toivoo talkoo-osallistumisen olevan laajaa, jotta työkuorma jää yksittäistä jäsentä kohden kevyeksi. Seuran Toimintasuunnitelmasta 2021 on tällä hetkellä peruuntunut Kuusankoski MTB:n järjestelyihin osallistuminen ja toteutuksessa on toistaiseksi:

  • junioreiden maastoajokoulu, alkaen 16.5.
  • Varustamo Cup -sarjan organisointi ja osakilpailun järjestäminen heinä-elokuun vaihteessa
  • HEL CX -cyclocross-osakilpailun järjestäminen Valkealan urheilupuistossa 26.9.
  • RepoTour-retkipyöräilytapahtuman järjestäminen Orilammen majalla ja Repoveden kansallispuiston Reporeitillä lokakuussa
  • Perinteisten markkinoiden järjestäminen yhteistyössä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kanssa 19.12.

Toiminnantarkastajat eivät havainneet seuran hallinnossa merkittäviä epäkohtia. Seuran hallitus käsitteli tarkastajien yksityiskohtaiset huomiot varsinaisen kokouksen päätteeksi, ja kehittää edelleen mm. työjärjestystään hallintotavan parantamiseksi. Osittain vuoden 2020 toiminnantarkastuksessa havaittuja kehityskohteita on jo korjattu kuluvalle kaudelle 2021.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close