Jäsenille

Aikuisille seuran perusjäsenmaksu vuodelle 2019 on 30 euroa ja alle 16-vuotiaille 20 euroa. Jos lunastat itsellesi kilpailulisenssin, aikuisen jäsenmaksun hinta on 50 euroa ja alle 16-vuotiaan 35 euroa. Lisenssijäsenen jäsenmaksu sisältää Kouvolan Pyöräilijöiden ottaman vakuutuksen Lähi-Tapiolassa. Vakuutusnumero on 353-3817073-4 ja vakuutuskirjan saa nähtäväksi Hanna Konttiselta.

Seuran jäsenetuihin kuuluu mm.:

 • maksuton osallistuminen spinningiin ja kuntosalille kuntokeskus Kunto Ykkösessä
 • lisenssikuskeille seuran ajoasu (edellyttää 50 euron jäsenmaksua JA SPU:n kilpailulisenssin lunastamista)
 • järjestyksenvalvojakortin Kuntotalon tanssien järjestyksenvalvontaan osallistuvalle, sekä 25 euron kiinteän kulukorvauksen jokaisesta osallistumiskerrasta järjestyksenvalvontaan
 • kilpailujen osallistumismaksujen korvaaminen takautuvasti
 • maksuton tuubihuivi (yksi kappale) jokaiselle jäsenelle.

Seuran maksamissa kilpailuissa jäsenen tulee edustaa seuran ajoasussa niin itse kilpailussa kuin mahdollisessa palkintojen jaossakin. Seuran jäsenten odotetaan osallistuvan aktiivisesti seuran järjestämiin tapahtumiin niin talkoolaisina kuin osallistujina. Seura järjestää vuosittain joulukuussa Joulumarkkinat sekä talvikaudella

Kuntotalolla järjestettävissä lauantaitansseissa tarvitaan järjestyksenvalvojia. Tanssit alkavat lokakuun alusta ja jatkuvat huhtikuulle.  Mikäli sinulla on Järjestyksenvalvoja-koulutus ja pystyt osallistumaan lauantain tansseihin, otathan yhteyttä Jukka Härköseen.

Seuran maksamat osallistumismaksut maasto- ja maantiekilpailuissa sekä kuntoajoissa:

 • junioreille (alle 16-vuotialle) korvataan kaikki osallistumismaksut kokonaan kilpailusta riippumatta
 • aikuisille lisenssijäsenille korvataan kilpailujen osallistumismaksut kokonaan
 • aikuisille perusjäsenille korvataan korkeintaan 50 euroa jokaisesta osallistumismaksusta.

Kilpailuihin, joissa on ilmoittautumisportaat, osallistujien toivotaan ilmoittautuvan mahdollisimman ajoissa.

Kulukorvaukset:

Lisenssijäsenille korvataan kuluja kauden aikana kumuloituvasti 200 euroon saakka, laskentaperusteena majoituskulu 50€/yö ja matkustaminen 0,20€/kilometri.

Avustukset:

Avustuksia myönnetään hakemusten perusteella lisenssijäsenille, jotka kilpailevat U23 tai nuoremmissa sarjoissa. Avustushakemuksen tulee sisältää:

 • kansallisen tason kilpailusuunnitelma
 • tavoitteellisen harjoittelun suunnitelma
 • kululaskelma siitä, mihin rahat käytetään.

Maksimi avustussumma on 500€/kaudessa, joka maksetaan todellisten kulujen mukaan kuittien perusteella. Seuran hallitus käsittelee avustushakemukset tapauskohtaisesti.

Kilpailuihin ilmoittautuminen:

Kilpailijat ilmoittavat itse itsensä kaikkiin yksilökilpailuihin ja sihteeri ilmoittaa seuran joukkueen joukkuekilpailuihin. Osallistumismaksu maksetaan takaisin kuittia ja täytettyä lomaketta vastaan. Mikäli urheilija ei osallistu seuran maksamaan kilpailuun ilman hyväksyttävää syytä, osallistumismaksu peritään takaisin.

Ajovaatteet:

Seura antaa veloituksetta seuran ajoasun (lyhyet housut ja paita) 50 € jäsenmaksun maksaneille ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneille urheilijoille, jotka sitoutuvat  seuran varainhankintaan. Seuran ajoasua tulee käyttää kilpailuissa, joiden kustannuksiin KoPy osallistuu, myös mahdollisissa palkintojenjaoissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close