Junioreiden maastoajokoulu 2021

Kouvolan Pyöräilijät järjestää yhteistyössä Heikin Pyöräverstaan kanssa ala-asteikäisille ja sitä nuoremmille (5-13 v) junioreille seitsemän ajokerran maastoajokoulun touko-kesäkuussa 2021 Kuusankoskella Kettumäen kansanpuiston maastossa (osoite Kotiseututie 10, 45700 Kuusankoski). Ajokertoihin kokoonnutaan Kettumäen kodalla.

Ajankohdat

16.5. klo 15:00-17:00

18.5. klo 18:00-19:00

25.5. klo 18:00-19:00

1.6. klo 18:00-19:00

8.6. klo 18:00-19:00

15.6. klo 18:00-19:00

22.6. klo 18:00-19:00

Ajokerroilla on säävaraus – ainoastaan ensimmäinen ajokerta järjestetään sadepäivänä. Kostea maasto tai kuurosateet eivät johda peruutukseen. Ajokerroille saa osallistua vain täysin terveenä, ja järjestäjä huolehtii ajokertojen ryhmäkokojen rajaamisesta sekä sosiaalisten etäisyyksien ylläpidosta vallitsevien COVID19-kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

Ilmoittautuminen & osallistumismaksu

Maastoajokouluun ennakkoilmoittaudutaan 9.5.2021 loppuun mennessä sähköpostitse Antti Pönnille antti.j.ponni (a) gmail.com. Ilmoittautumisen tulee sisältää:

  • osallistuvan lapsen nimi ja ikä
  • suostumus tai suostumuksen evääminen osallistujan valokuvaamiseen ajokertojen aikana
  • osallistumiseen vaikuttavat tai sitä rajoittavat sairaudet
  • yhteystieto, johon halutaan ilmoitukset ajokertojen muutoksista ja peruutuksista jos eri, jolla osallistuja ilmoitetaan.

Osallistumismaksu on 20€, joka sisältää:

  • osallistumisoikeuden maastoajokouluun
  • Kouvolan Pyöräilijät -tuubihuivin
  • Kouvolan Pyöräilijät -kypärätarran.

Maastoajokoulussa voi aloittaa myös ensimmäisen ajokerran jälkeen, mutta osallistumismaksu on kaikille 20€ aloitusajasta riippumatta. Ajokertojen peruutuksista ei palauteta osallistumismaksuja.

Kettumäen kodalla järjestetään yhteistä oheistoimintaa vallitsevien COVID19-rajoitusten puitteissa. Kodalla on lisäksi mahdollisuus tutustua Kettumäen Kansanpuiston toimintaan. Vanhemmilta ei peritä osallistumismaksuja.

Ryhmäjako & opetussisällöt

Ensimmäisellä ajokerralla järjestetään taitotasotesti ja osallistujien pyörien tekninen tarkastus. Järjestäjä on varautunut tekemään pyöriin pieniä säätöjä jos niille on tarvetta. Osallistujat jaetaan jokaisella ajokerralla vähintään kahteen ryhmään, nimellisesti alle peruskouluikäiset ja peruskouluikäiset. Pienempien ryhmässä jokainen ajokerta alkaa pyörän käsittelytaitojen opetuksella hiekkakentällä, josta siirrytään ajamaan lyhyesti maastossa. Isompien ryhmässä oletetaan että osallistuja hallitsee pyöränsä käsittelyn, joten ajotunnit koostuvat pääasiassa maastoajosta. Jokaisella ajokerralla keskitytään maastossa erilaiseen maastoajamisen osataitoon.

Kalustovaatimukset

Osallistujilla tulee olla:

  • maastokelpoinen vaihteellinen polkupyörä, jossa maastorenkaat
  • kypärä
  • lisäksi ajohanskojen ja -lasien käyttöä suositellaan pienten kaatumisten ja oksien ym. varalta.

Vakuutusturva

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Järjestäjä ei tapaturmavakuuta osallistujia. Kehotamme vanhempia hankkimaan osallistuvalle lapselle tapaturmavakuutuksen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close