Varusteet

Seuran ajoasut

Jäsenet voivat ostaa varastossa olevia ajoasuja. Ajoasu päivitettiin kaudelle 2020. Uusi mallisto on BioRacerin valmistama. Lyhyistä ajovarusteista ylläpidetään pientä varastoa ensisijaisesti uusia lisenssijäseniä ja rikkoontumisia varten. Ensisijaisesti varusteet hankitaan vuodesta 2021 alkaen keväisin järjestettävällä yhteistilauksella, jossa jäsenet ennakkotilaavat kauden aikana tarvitsemansa varusteet. Seuran varasto sijaitsee Kouvolan keskustassa ja varasto on auki sovittaessa. Yhteyshenkilönä toimii Sanna Karjalainen ja Jukka Härkönen.

Talviajohousuissa on heijastavia paneeleita sivuilla ja takana, talvitakissa on heijastavat takataskut. Talviajohoususta on saatavilla kahta mallia – pehmusteellinen ja pehmusteeton.

Nykyisten BioRacerin varusteiden hinnat:

Ajopaita (kumpikin malli): 45€
Ajohousut: 55€
Tuuliliivi: 50€
Talvitakki: 115€
Talviajohousut: pehmusteeton 80€, pehmusteellinen 85€.

Vanhempien mallistojen hinnat:

Lyhythihainen ajopaita ISC 25€
Lyhyet ajohousut ISC 20€
Tuuliliivi BioRacer ja ISC 25€
Vanhoja ”pitkänlinjan ketjunpyörittäjän” paitoja ja housuja 5€/kpl

Vapaa-ajan varusteet

Vuonna 2018 on hankittu ensimmäinen erä Clique-merkkistä mustaa hupparia seuran logolla varustettuna. Hupparin hinta jäsenille on 40€/kpl.

Vuonna 2020 on hankittu kahta erilaista KoPy-tuubihuivia. Hinta on 5€/kpl ja jäsenetuihin kuuluu yksi maksuton huivi jokaiselle jäsenelle.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close