Syyskokous 15.10.2022 linjasi kauden 2023 toiminnasta

Kokouksessa käsiteltiin seuran Toimintasuunnitelma ja Talousarvio sekä henkilövalinnat kaudelle 2023.

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin kokouksessa ja se on julkaistu seuran sivuille, sisältäen mm. kauden 2023 jäsenmaksut ja määritelmät jäseneduista. Toimintasuunnitelmassa seuran jäsenmaksut säilytetään samoina kuin kaudella 2022, mutta hallituksella on tiedossa Suomen Pyöräilyn jäsenmaksujen korotuspaine kaudelle 2023. Kokous päätti säilyttää seuran jäsenmaksut viime kaudesta, mutta liiton syyskokouksen päättäessä liiton jäsenmaksujen muutoksista, seura voi ajautua samanlaiseen tilanteeseen kuin vuoden 2021 lopulla eli seuran täytyy kutsua koolle ylimääräinen kokous vuoden loppupuolella. Ylimääräinen seuran kokous tarvittaessa määrittää jäsenmaksut uudestaan liiton muuttuneiden maksujen perusteella.

Jäsenetuihin vuosia sisältynyt kuntosalietu päätettiin lakkauttaa päättyen 31.12.2022, sillä se synnyttää verrattain huomattavan kulun ja etua käyttää vain alle kolmasosa jäsenistä. Muut edut säilytetään, ja kaudelle 2023 lisätään leiriavustus jonka toivotaan tukevan seuran yhteistä & yhteisöllistä harjoittelu- ja harrastetoimintaa.

Yhteistyösuhdetta pyöräliike Varustamon kanssa ei voitu vahvistaa kokouksessa kaudelle 2023, sillä Varustamo ei ole vastannut kyselyyn yhteistyön jatkamisesta. Yhteistyö jatkuminen vahvistetaan myöhemmin.

Hallituksen esittelemä talousarvio kaudelle 2023 on edellisvuosien tapaan alijäämäinen, mutta jäsenetujen tuottamia kuluja rajoittamalla alijäämää pyritään hallitsemaan. Seuran varallisuus on edelleen aikaisempien vuosien tuottoisan varainhankinnan takia hyvällä tasolla, joten talouden alijäämä ei ole hälyttävä piirre. Seura voi tehdä lievästi alijäämäisen tuloksen vielä useamman vuoden ajan kertyneestä varallisuudesta johtuen. Luonnollisesti kauden taloudelliseen tulokseen vaikuttaa huomattavasti toteutuvien tapahtumien ja kilpailuiden tuotot sekä kokoushetkellä epävarma lajiliiton jäsenmaksun määräytyminen. Talousarvio hyväksyttiin muutoksetta.

Henkilövalinnoissa puheenjohtajaksi oli ehdokkaana ja käytettävissä vain kauden 2022 puheenjohtaja Henrik Nykänen, ja kokous valitsi hänet jatkokaudelle. Hallituksen jäsenyydestä erovuoroisia olivat Hanna Tikkala ja Antti Kansikas, jotka olivat käytettävissä jatkokaudelle. Tikkala & Kansikas valittiin jatkokaudelle. Samoin aiemmin valitut toiminnantarkastajat ovat käytettävissä myös kauden 2023 tarkastukseen, ja muiden ehdotusten puuttuessa heidät valittiin jatkamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close